2017-03-31 07:23:05• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Nyugtalan napra számíthat

Napi horoszkóp március 31-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Most érzi, hogy nem kell szerepet játszania, a partnere elfogadja a hibáival együtt – ez igazán boldoggá teszi! Bár a magánéletében minden rendben, a munkahelyén adódik néhány súrlódás – a Neptunusz és a Szaturnusz támadja a Kos jegyét, ezért lehetőleg maradjon ki a vitákból.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A munkahelyén némi önfegyelemre lesz szüksége, nehogy szétaprózza az energiáit, vagy túl gyors legyen – a minőség rovására. Akkor érheti el a legnagyobb sikert, ha egyedül dolgozhat. Egy vitás helyzetben maradjon semleges, különben a végén még önnek kell magyarázkodnia…

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Bár sok akadállyal kell számolnia, mindent ügyesen kézben tart. Sőt, nem csak a saját feladataival boldogul, még másoknak is tud segíteni. Valaki nagyon hálás lesz önnek ezért! Este elégedetten dőlhet hátra.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ön nagyon jó munkaerő, nem kell attól félnie, hogy a főnökei elégedetlenek lennének. Mégis, az aggodalmaskodó természetével hajlamos lehet kihívni maga ellen a sorsot. Legyen önbizalma: az kisugárzik, és magáért beszél! Az este érdekes beszélgetéseket hozhat.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A csillagok azt üzenik önnek mára, hogy hallgasson végre a megérzéseire, és ne hagyja, hogy mások befolyásolják. Főleg akkor ne, ha nem lehet abban teljesen biztos, hogy önzetlen segíteni vágyás vezérli az illetőt… Vásárlás közben vigyázzon a pénzére, az értékeire!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Tartsa magát távol a fontos döntésektől. Ne vállaljon ma anyagi kockázatokat, inkább biztosra kellene mennie. Még a láthatóan kockázatmentes befektetéseknél és előnyös vételeknél se fogadja el azonnal az ajánlatot, hanem adjon magának időt a gondolkodásra.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az emberek lehet, hogy rosszul becsülik fel az ön képességeit, vagy azt értik félre, amit mond. Fontos, hogy nagyon tisztán és egyértelműen közöljön mindent! Ne hozzon meggondolatlan döntéseket, kérjen gondolkodási időt. Kerüljön mindent, ami stresszt jelent, vagy tartson hosszú szüneteket.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Jupiter általános nyugtalanságot hoz a mai napba. A kapcsolatokban hullámzanak az érzelmek, és önt különösen érzékennyé teszik a bolygóállások. Jobb, ha egy kicsit a háttérbe húzódik. Főleg szívügyekben ne döntsön ma!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Legyen ma egy kicsit önzetlenebb! Néha le kellene mondania dolgokról mások javára, akár a sikerről, elismerésről is... Ha mindig csak a maga menedzselésével törődik, akkor sok ellenséget, riválist szerez magának.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Nem tűnik túlságosan vidámnak a mai nap. Talán ön panaszolja el valakinek a sérelmeit, vagy épp ellenkezőleg, valaki más nézi önt lelki szemetesládának… Ha így lenne, akkor húzza meg jobban a határait! A nap végén jól teszi, ha kiszellőzteti a fejét, sétáljon egy nagyot, vagy menjen el futni.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Bármennyire kimerültnek is érzi magát, ne halassza el a mára tervezett családi, baráti programot. Végül nagyon jól fogja érezni magát, ráadásul olyan híreket is kaphat, amik igazán felvillanyozzák!

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma egy véget nem érő vitába bonyolódhat a kedvesével, vagy a családtagjaival. Ha utólag belegondol, láthatja, hogy az események nem indokolták a reakcióját… ne legyen rest bocsánatot kérni! Ha így tesz, hamar lenyugszanak a kedélyek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: